Oversigt over strikkebutikker i Danmark

Jeg er vild med strikkebutikker og i Danmark ligger der de fineste af slagsen. De fortjener at blive præsenteret på bedste vis.

Hver strikkebutik har hver sit udvalg at tilbyde og efterhånden finder man ikke kun garn men også unikke maskemarkører, den helt rigtige keramikkop eller dansk produceret tilbehør til dit strikketøj.

Guiden er lavet for at danne et simpelt geografisk overblik over strikkebutikker i Danmark, så når du er på ferie på Bornholm, Jylland eller Sjælland - kan du finde inspiration herinde til hvor du skal gå hen hvis du mangler garn. 


De mange butikker er udvalgt at mig - nogle har jeg besøgt, andre kender jeg kun fra omtale og ry. Hvis du har eller kender en strikkebutik, du synes skal på listen, så skriv endelig en mail til mig på: 

 

astasknit@gmail.com

 

Listen bliver løbende opdateret.

Leave a comment