Om AstasKnit

Hej alle og velkommen til mit lille univers af garnfarvning og udvikling af nordiske tidløse strikkedesigns. 

AstasKnit opstod med idéen om at have et sted på Instagram, der kun fokuserede på strik. Altså hvor jeg kunne samle min strikkedagbog uden at belemre venner og familie med mit lille nørderi. 

Det tog hurtig fart da jeg pludselig blev inspireret af, hvordan man kunne skabe sit eget unikke garn at strikke med og så endda med planter. Da jeg blev introduceret for syrefarver, eksploderede mit farveunivers sig.

Jeg elsker at være i begge verdener - plantefarveri om sommeren med nordiske varme farver og et festfyrværkeri om vinteren (og også lidt sommer) med syrefarvers confetti univers. 

Når jeg farver eller strikker forsvinder jeg væk i et univers af kreativitet og jeg gør det simpelthen fordi jeg ikke kan lade være.

Konceptet herinde er, at der løbende kommer shop updates med garn.
Den kører umiddelbart i et par måneder eller så længe lager haves. Når tid er, bliver al garn fjernet, så der er plads til nye indfarvninger. 

Alle farver kan selvfølgelig genskabes, mangler du en særlig farve, er nysgerrig på hvornår forrige shop updates farver kommer igen, har spørgsmål til mine strikkeopskrifter eller made by order koncept, så send mig en mail på: 

astasknit@gmail.com eller @astasknit på instagram. 

 

TUSIND tak fordi I køber mit garn og opskrifter. 

Venligst Cæcilie // AstasKnit